fbpx
Observera ny adress för Risk 1 och handledar kurser från 12/9 !!! Kurserna ska hålla på Artillerigatan 83, 11530 Stockholm

VÄLKOMMEN TILL YDA TRAFIKSKOLA

Trafikskolan Your Driving Academy är en one-stop-shop för alla dina körkorts utbildningsbehov. Vi erbjuder körkortsutbildning och vägprovstjänster för alla nivåer av körförmåga.

VÄLKOMMEN TILL YDA TRAFIKSKOLA

Trafikskolan Your Driving Academy är en one-stop-shop för alla dina körkorts utbildningsbehov. Vi erbjuder körkortsutbildning och vägprovstjänster för alla nivåer av körförmåga.

Låt körkorts äventyret börja!

Förbered dig genom att ta körlektioner, vi kör mitt i stan antingen i en automat eller en manuell bil, man kan även kombinera körlektioner i olika bilar. Vi sammarbetar med Stockholmcitytrafikskola som håller teorikurserna (R1,R2 och handledarutbildning) för våra elever.

Trafikskola i Stockholm Your Driving Academy

På Your Driving Academy har våra trafiklärare lång och mångsidig erfarenhet

vilket innebär att vi kan anpassa din körkortsutbildning till dina behov. Alla våra elever börjar med en testlektion där vi bedömer vad du kan och vad du skulle behöva öva på mer för att lyckas på körkortsprovet.

En testlektion är alltid bra att ta, även om du har aldrig kört bil innan eftersom du får också möjligheten att se hur vi jobbar innan du bestämmer dig för att ha oss som din körskola.

Körskola i Stockholm

Körlektioner för omgående bokning!

Vi har lediga tider som kan bokas omgående för att hjälpa dig komma igång med körkortet så fort som möjligt.
Vi erbjuder även kvälls- och helgtider utan extra kostnad

Välja rätt Trafikskola

Att lära köra är en viktig process som kräver tid ⏱️, engagemang  och ansträngning. Det handlar om att mängdträna teoretisk/praktiskt för att  köra ett fordon på ett betryggande sätt och att kunna ta sitt ansvar.

Så här kan du välja rätt körskola.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

Silver medlem i STR

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

Prova på en test lektion med oss på 60 min. Vi ger dig tips och råd samt hjälper dig planera din utbildning på bästa sätt efter lektionen. 

395 kr

895 kr

× Chatta med oss