fbpx

Uppskattade Studentpresent | Presentkort till körkortet!

Körkort - studentpresenter som gäller hela livet!

Letar du efter en bra studentpresent?

När det kommer till studentpresenter finns det hundratals presentalternativ där ute. Personliga presenter som klippböcker och fotoramar är bra för att fånga och visa fina minnen. Glöm dock inte bort gåvor till examen som kan vara till mer nytta och som de inte skulle kunna köpa till sig själva. Vi har några idéer till examenspresenter som hjälper studenten att kicka igång examen med stil!

Bidrag till körkort

Välj att köra vår miljöbil Tesla 3 som en studentpresent, vilket inte bara ger hen körkort utan också en oförglömlig upplevelse.

Körkort är viktigt i dagens samhälle. Om du inte har det när du söker jobb, är det ingen omedelbar fördel. Och de allra flesta unga strävar också efter att få körkort. Men det är en stor utgift, så att bidra till körlektioner är en välkommen och tacksam gåva.

Att köra är en färdighet för livet – att ge körlektioner av en fullt kvalificerad och erfaren instruktör är en av de mest värdefulla gåvorna du kan ge – oavsett elevernas nuvarande kunskap. Att välja en studentpresent kan vara knepigt men med körlektioner vet du att de kommer att tas emot mycket tacksamt.

60 minuter Provlektion eller Teoripaket räcker en bra bit på vägen till körkort. Perfekt att ge till killen eller tjejen som behöver en knuff för att ta sitt körkortet. Gäller i Stockholm.

Om er budget tillåter finns det olika slags körkorts paket som ni kan välja bland. För att kolla in våra paket besök oss här.