fbpx ...

Halkbana Stockholm

Låt oss hjälpa dig att boka din halkbana i Stockholm och kom ett steg på vägen mot ditt körkort. Om du vill få ditt körkort så snart som möjligt kan du nu göra din bokning på Halkbana på vår anläggning i Stockholm. Information och riktlinjer för hur du tar ditt körkort kommer att tillhandahållas på vår köranläggning. En grundläggande förståelse för alla trafikregler och förordningar är ett krav för ditt körkort. En certifierad körskolelärare finns därför där för att guida dig, så att du får ditt körkort i tid och utan krångel. Vi har kombinerat teoretiska och praktiska moment för att ge dig en grundläggande
förståelse för bilkörning. Vi har tagit med praktiska pass för att göra dig till en bättre och mer ansvarsfull förare. För att boka halkbana i Stockholm kan du kontakta oss för mer information.

Moment som ingår i Halkbana

Halkbanan kan ibland kännas som något man kan snava på och misslyckas med, men det är faktiskt en bra möjlighet för nybörjare och individer som vill finslipa sina färdigheter och öva sina teoretiska kunskaper och på så sätt bli mer vaksam på vägen. I detta moment får alla elever prova att köra på halkbanan för att på så sätt få chansen att uppleva en verklig situation. Vi jobbar hårt för att alla våra studenter ska vara så förberedda som möjligt när de väl ställs inför verkliga situationer. Alla kommer att få öva på olika situationer som kan uppstå i verkligheten. Syftet med att göra detta moment grundligt är att ge eleven chansen att ta körkort vid första försöket. Detta moment i utbildningen är upp till 4 timmar långt och genomförs i korta intervaller.

  1. Dessutom består lektionen av följande komponenter:
  2. Personligt beteende.
  3. Andra trafikanters beteende.
  4. Körning under speciella förhållanden.

Hur påverkar en persons attityd deras körförmåga?

När du fått uppleva alla situationer som kan inträffa på vägen, särskilt att sladda på halt underlag, får du ett ökat självförtroende. På vår anläggning kommer våra instruktörerna att lära dig mer om hur en bil beter sig i olika situationer på vägen. Som ett resultat kommer du att förhoppningsvis skapa dig själv ett korrekt beteende i trafiken.

Vad ingår i denna kurs

Det finns två huvudmoment i Halkbana och dessa är

Praktiskt och teoretiskt:

Under teoridelen:

kommer eleven att lära sig om trafikregler och regler under särskilda förhållanden, samt anledningen till att dessa regler infördes. Vidare lär man sig till exempel om användningen av olika droger som alkohol, osv.

Praktiska pass:

I denna del kommer eleven att få prova på halkbana för att under kontrollerade former få känna på och förbättra sina köregenskaper. Man lär sig också om fordonets prestanda.

Vill du boka halkbana från en kompetent körskola tillhandahåller vi utbildningar som utförs av certifierade lärare med god erfarenhet inom detta område.

Boka Halkbana i Stockholm

Oavsett din körnivå så finns vi här för dig. Slappna av och njut av trevliga lektioner som hjälper dig att fokusera mer på vägen. Du kan bli en del av vår gemenskap med många framgångsrika elever som har tagit sitt körkort med vår hjälp.

Boka din Halkbana i Stockholm hos oss.

Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ta kontakt med oss:

Om du har ett tajt schema och vill hantera din tid enligt dina behov så är en körskola i Stockholm det bästa valet för dig. YDA körskola är känd för att vara det första valet för människor i Stockholm på grund av sin kundservice och kvalitetskontroll. Du kan också utnyttja vår service genom att klicka på kontaktsidan. 

Vi erbjuder gärna våra tjänster.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Sommarerbjudande

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss