fbpx ...

Villkor

yda.se är ett svenskt företag registrerat under företagsnman Yda gruppen Aktiebolag och företagsnummer 559202-9994 med sin registrerade adress på Oxenstiernas Allé 22. Vårt momsnummer är SE559202999401.

Regler för avbokning och ombokning

Avbokning ska ske helgfria vardagar innan kl 12:00, för sent avbokning debiteras hela summan. 
Betalning kan göras via Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Kostnadsfria bokningsändringar och avbokningar accepteras endast enligt gällande avbokningsregler och endast genom personlig kontakt: telefon, på plats i receptionen ny eller från din lärare. Varken telefonsvarare eller e-post accepteras då tvister kan uppstå om vi inte kan visa vem som tagit emot din uppsägning.

Uppkörning: 48 timmar innan startlektion.
Intensivkurs: 14 dagar före bokningsdatum
Introduktionskurs / Riskutbildning: 7 dagar före bokningsdatum
Teori och körprov: 48 timmar innan bokat datum

Sjukdom
Sjukdom ska alltid bekräftas med läkarintyg eller motsvarande för att lektion/kursen ska betalas till dig vid sen avbokning. Vi förbehåller oss rätten att verifiera intyg som inte har utfärdats av en läkare/sjukvårdsinrättning.

Minderårig
För minderåriga krävs samtycke från föräldrarna för att de ska få köpa tjänster av oss.

Betalning

YDA.se tillämpar betalningsformen i förskott. Det innebär att du betalar på plats i receptionen eller via e-handel innan kursen, personligen eller genom att köpa något av våra rabatterade paket. Rabatten kan inte dras av i efterhand.
Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:
* Kortbetalning
* Avbetalning

Kortbetalning med VISA eller Mastercard

Kortbetalning tillhandahålls av NETS och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken. NETS använder standarden SSL som är bland de säkraste systemen för e-handelstransaktioner. Detta innebär att ingen obehörig kan få tillgång till dina kontokortsuppgifter. För mer info se https://www.nets.eu/se

Avbetalning

Man vanligvis betalar kursen i 2-3 omgångar, den första efter första körlektionen (provkörning) och sedan en gång mitt i kursen och den sista delen mot slutet av kursen.

Utandningstest

Enligt STR krav tillämpar vi utandningstest inför lektioner. Om ditt utandningstest misslyckas kommer du inte att kunna slutföra din reserverade lektion och kommer att debiteras för den reserverade tiden.

Intensivkurser
Intensivkurser är avsedda i första hand för två studenter/lärare. Undantag förekommer fortfarande, och med dessa undantag kan schemat skilja sig från den information du ursprungligen fick. Kursen ska betalas vid bokningstillfället.

Kunskapsprov och körprov
Vi ansvarar för att boka tid för körkortsprov hos Trafikverket. Observera att den tid som står till din förfogande för kunskaps-/körproven är preliminär tills du gör ditt utbildningsprov. Om du inte klarar skolans körkortsfråga minst 1 vecka innan din reserverade kunskapsprovstid kommer din provtid att utökas vilket innebär att även ditt förarprov kommer att testas. Med reservation för ändringar när kunskaps- och körprovet registreras som ett sammanhållet körprov.

Teori
Det är mycket viktigt att du håller dig till teorin under hela kursen. Du läser teorin i körkortsbroschyren och arbetar med de körkortsfrågor du köpt av oss via studentportalen. Samtliga teoriavsnitt, samt minst 5 godkända slutprov, ska vara godkända senast 2 veckor före datum för teoriprovet. Om detta inte görs inom angiven tid förbehåller vi oss rätten att avbryta eller skjuta upp det.

Återbetalning
Vid avbruten utbildning behåller vi, som praxis för STR, 10 % av det utestående saldot. Återbetalning gäller ej oanvända produkter eller kurser om produkten eller kursen ingår i ett paket. Det vill säga i det fall då du redan har köpt produkten eller utfört kursen hos oss eller en annan utbildare vid ett tidigare tillfälle. I det fall en premie ingår i något av våra lektionspaket drar vi av värdet på premien innan återbetalning sker. Detta gäller endast för de som redan mottagit eller hämtat ut premien. Om värdet på kvarvarande saldo understiger premiens värde återbetalas ingenting.
Om du vill ångra ett köp återbetalas beloppet till fullo, under förutsättning att du kontaktar oss och att eventuella bokningar avbokas i enlighet med övriga villkor. Förbrukningsmaterial som teorimaterial och körkortsfrågor återbetalas ej. – Gratis återbetalning från bank till bank och kan ta upp till 30 dagar.

Ångerrätt för e-handel
Ångerrätten omfattar inte varor köpta i vår skola utan gäller endast e-handel.
När du utövar din ångerrätt:

Meddela vår kundtjänst inom 1 dagar från mottagandet av beställningen eller del av en beställning att du avser att utöva din ångerrätt.
Returnera hela varan i produktkartongen, om möjligt med originalförpackningen, så snart du meddelar oss om ditt frånträde från avtalet. Övriga ytterförpackningar går såklart bra, så länge det inte finns någon risk att skada produkten under transport.
Produkten måste vara komplett. Det innebär att alla tillbehör ska ingå i returen.
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnader för saknade delar vid ofullständig retur. Vi byter inte paket mot postförskott. Kontantlös insättning anses inte utöva ångerrätt.

Avvikelser / Undantag
Vi förbehåller oss rätten att göra andra villkor gällande kampanjer, prisjusteringar och andra ändringar i våra villkor gällande betalning och inlösen.

Ändring av avtal
Ändring av avtal meddelas när du måste acceptera våra villkor igen, trots att du redan har gjort det.
Om du får nya förfrågningar om att acceptera våra villkor rekommenderar vi att du läser dem innan du godkänner igen, så att du vet vilka ändringar som har gjorts.

Sommarerbjudande

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss