fbpx
Observera ny adress för Risk 1 och handledar kurser från 12/9 !!! Kurserna ska hålla på Artillerigatan 83, 11530 Stockholm

Risk 2 / Risktvåan

Risk 2 eller Risktvåan innebär att man övar på att köra på halkbana. Det är ett obligatoriskt moment för alla som vill ta körkort i Stockholm. Vi har gjort det mycket enklare för alla som vill genomföra sin halkbana. I normala fall behöver du själv ta dig till halkbanan. Vi ordnar istället ett transportsätt för där vi ordnar med transport till halkbanan och tillbaka igen. Du får möjlighet att genomföra halkbanan och samtidigt erbjuder vi extra träning. Sessionen kommer att ta cirka 4 timmar att genomföra. När du genomfört halkbanan och blivit godkänd, meddelar vi det till Transportstyrelsen. Med våra auktoriserade instruktörer och ett komplett utbud av risk 2-utbildningar, är du nu ett steg närmare körkortet.
Risk-2 -Risktvåan

Vem kan boka vår Risk 2-utbildning i Stockholm?

Om du vill boka risk 2 i Stockholm via en seriös och kompetent körskola, så finns vårt team alltid här för dig. Du behöver bara klicka på länken. Det är enkelt att boka en tid. Du kan välja tid själv vid bokningen, eller så kan vi första bästa tid åt dig. Du kan vända dig till oss om du vill utbildas på den riktiga halkbanan. Du kommer att få en realistisk upplevelse på vår köranläggning och möta verkliga situationer. Du kan enkelt boka din Risk 2-träning hos oss i Stockholm.

Vilka är de viktigaste kraven?

Den som vill bli handledare måste börja med introduktionslektioner. Dessa kommer att vara giltiga upp till 5 år från dess slutdatum. Din elev måste också ha slutfört en introduktionslektion. En handledare måste ansöka och få godkännande för varje student de vill handleda privat. Du kommer att behöva ansöka hos transportstyrelsen för att bli godkänd som handledare
Före varje bokning måste du se till att du har grundläggande kunskaper. Till exempel:
  • Du måste ha förmågan och kunskapen att köra bil
  • Du måste hantera en bil eller ett fordon självständigt
  • Anledningen till dessa krav är helt enkel att momenten kommer att involvera övningar baserade på verkliga förhållanden. Eleven måste kunna anpassa sig och fatta välgrundade beslut snabbt. En elev måste kunna:
  • Göra snabba accelerationer
  • Inbromsningar från hög hastighet
  • Köra bilen på egen hand.

Kontakta oss för att göra din bokning:

Om du vill gå Risk 2-utbildningen klickar du på kontaktsidan och anger den information som efterfrågas. Vi kommer att försöka lägga in din bokning så tidigt som möjligt.
Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

Prova på en test lektion med oss på 60 min. Vi ger dig tips och råd samt hjälper dig planera din utbildning på bästa sätt efter lektionen. 

395 kr

895 kr

× Chatta med oss