fbpx ...

Risk 2 / Risktvåan

Risk 2 eller Risktvåan innebär att man övar på att köra på halkbana. Det är ett obligatoriskt moment för alla som vill ta körkort i Stockholm. Vi har gjort det mycket enklare för alla som vill genomföra sin halkbana. I normala fall behöver du själv ta dig till halkbanan. Vi ordnar istället ett transportsätt för där vi ordnar med transport till halkbanan och tillbaka igen. Du får möjlighet att genomföra halkbanan och samtidigt erbjuder vi extra träning. Sessionen kommer att ta cirka 4 timmar att genomföra. När du genomfört halkbanan och blivit godkänd, meddelar vi det till Transportstyrelsen. Med våra auktoriserade instruktörer och ett komplett utbud av risk 2-utbildningar, är du nu ett steg närmare körkortet.

Vem kan boka vår Risk 2-utbildning i Stockholm?

Om du vill boka risk 2 i Stockholm via en seriös och kompetent körskola, så finns vårt team alltid här för dig. Du behöver bara klicka på länken. Det är enkelt att boka en tid. Du kan välja tid själv vid bokningen, eller så kan vi första bästa tid åt dig. Du kan vända dig till oss om du vill utbildas på den riktiga halkbanan. Du kommer att få en realistisk upplevelse på vår köranläggning och möta verkliga situationer. Du kan enkelt boka din Risk 2-träning hos oss i Stockholm.

Vilka är de viktigaste kraven?

Den som vill bli handledare måste börja med introduktionslektioner. Dessa kommer att vara giltiga upp till 5 år från dess slutdatum. Din elev måste också ha slutfört en introduktionslektion. En handledare måste ansöka och få godkännande för varje student de vill handleda privat. Du kommer att behöva ansöka hos transportstyrelsen för att bli godkänd som handledare

Före varje bokning måste du se till att du har grundläggande kunskaper. Till exempel:

  • Du måste ha förmågan och kunskapen att köra bil
  • Du måste hantera en bil eller ett fordon självständigt

 

Anledningen till dessa krav är helt enkel att momenten kommer att involvera övningar baserade på verkliga förhållanden. Eleven måste kunna anpassa sig och fatta välgrundade beslut snabbt. En elev måste kunna:

  • Göra snabba accelerationer
  • Inbromsningar från hög hastighet
  • Köra bilen på egen hand.
Vi är specialiserade på trafikskolor för risktvåan och har lång erfarenhet av att utbilda elever i denna ålder. Vår skola har ett tydligt mål att höja säkerheten på vägarna och vi arbetar hårt för att alla elever ska lära sig de grundläggande trafikskillnaderna. Vi har även ett stort utbud av kurser och utbildningar som passar perfekt för risktvåan.
 
Vi är en av Stockholms största trafikskolor och har ett långt och gott erfarenhet av att utbilda trafikanter. Vår skola är belägen mitt i city och vi erbjuder ett brett utbud av kurser. Vi har ett nära samarbete med Trafikverket och erbjuder kurser som uppfyller deras krav. Vi har även ett nära samarbete med polisen och erbjuder kurser som uppfyller deras krav.

Kontakta oss för att göra din bokning:

Om du vill gå Risk 2-utbildningen klickar du på kontaktsidan och anger den information som
efterfrågas. Vi kommer att försöka lägga in din bokning så tidigt som möjligt.

 

Boka Nu

Vi svarar så fort vi kan.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

× Chatta med oss