fbpx ...

Riskettan och Risktvåan

Välkommen till YDA Trafikskola – Din väg till En Säker Körning!

Eftersom din säkerhet på vägarna är vår främsta prioritet, erbjuder YDA Trafikskola omfattande Risk 1 och Risk 2 kurser för att rusta dig med de färdigheter och kunskaper som krävs för att navigera genom dagens trafik. Vi strävar efter att göra din körutbildning både lärorik och bekväm.


Denna intensiva kurs fokuserar på att öka din medvetenhet om trafiksituationer och utveckla färdigheter för att hantera dem på ett säkert sätt. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom teoretisk undervisning, praktiska övningar och diskussioner för att säkerställa att du är redo för dagens komplexa trafikmiljö.

Risk 2 Kurs - Risktvåan

Plocka och släpp utanför kontoret

Addres: Artillerigatan 83, 115 30 Stockholm

Pris: Inkluderat i Risk 1 kurspriset

Risk 2 fokuserar på praktiska aspekter av körning och inkluderar plock och släpp utanför vårt kontor. Vår unika metod säkerställer att du får verklig erfarenhet och förståelse för hur du navigerar genom olika trafiksituationer

Varför Välja YDA Trafikskola?

  • Professionella Instruktörer: Våra erfarna instruktörer är här för att vägleda dig genom varje steg av din körutbildning.
  • Flexibla Tidsscheman: Kursen hålls samma dag från 12:30 till 20:30 för att passa ditt schema.
  • Praktiskt plocka och släpp: Risk 2 inkluderar plocka och släpp för att göra din utbildning så bekväm som möjligt.
  • Rimliga priser: Vi tror att säker körning ska vara tillgänglig för alla, vilket återspeglas i vårt pris på endast 2400 kr för båda kurserna.

Anmäl Dig Nu - Börja Din Resa Mot Ett Säkrare Körkort:

Vi riktar in oss på sökord som ”Riskettan” och ”Risktvåan” för att säkerställa att du hittar oss enkelt online. Kontakta Oss För Mer Information:

Telefon: 070-722 30 77
E-post: info@yda.se

Börja Din Resa Mot Ett Säkert Körkort Med YDA Trafikskola – Din Partner På Vägen!

Boka dina tider med oss:

Du kan alltid boka din kurs från den angivna länken eller kontaktnumret vi har angett. Vårt team väntar på att ge dig all nödvändig information. Tillgänglighet för kursen kommer så snart som möjlig.

Boka Nu

Vi svarar så fort vi kan.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

× Chatta med oss