fbpx ...

Hej! Kul att du hittade till oss!

Ett körkort kan bli din frihet och din framgång, med denna kurs kan du få enkla tips, knep och råd som kan göra dina körlektioner på skolan eller privat mer effektiva.

Delbetala med resurs bank

YDA Trafikskola samarbetar med Resurs Bank och kan därför erbjuda delbetalning. För oss känns det självklart att du själv ska kunna bestämma hur du vill lägga upp dina betalningar. Oavsett om det är lite tajt en månad eller om du helt enkelt tycker det är skönare att betala bitvis, på ditt vis, ger vi dig olika lösningar. Vi erbjuder en rad olika delbetalningsalternativ som ger dig lite mer frihet i ditt handlande. 

Kontakta oss för att veta mer.

ResursBank_Logo

Samarbetspartners

ResursBank_Logo
korkortsjakten

våra instruktörer

Navid Qazi

Navid Qazi

Navid Qazi heter jag och jag har varit egenföretagare sen 2016. Jag började som lärare 2013 och det är fantastiskt hur många elever som har tagit körkort hos mig, merparten (80%) har tagit sitt körkort på första försöket.

Jag har behörighet i Risk1, Risk2, utökad B-behörighet, introduktionsutbildning samt körlektioner i bilen (manuell/automat), 2019 utbildade jag mig till utbildningsledare.

Redan i början av detta yrke visste jag direkt att detta är något jag vill hålla på med.

Det jag har kommit fram till är att djupinlärning är den viktiga kryddan för en ansvarfull bilkörning och att låta eleven ägna sig åt självvärdering. Baserat på min kunskap, erfarenhet och den framgång jag haft i bilen med mina elever känner jag att jag kan utveckla B-körkortutbildningen och integrera den in till 2020 vilket har lett till att jag har även skapat webkurs där körlektioner du har blir effektivare oavsett om du har dem hemma eller på körskolan.

Jag brinner för att skapa möjligheten för dig att genom enkla steg ta dig fram i din strävan till att bli en bra förare även att hjälpa dig att bli en ansvarsfull och trygg förare, inom snar framtid ska du sitta i din bil och njuta av din resa med vinden i håret, med detta önskar jag dig lycka till med ditt körkort!

Your Driving Academy

Ghassan Majed Kadim

Jag älskar att jobba som körlärare, man möter trevliga människor med ett tydligt mål. Det är kul att kunna hjälpa dem med att bli en trygg förare, som även har lättare att få ett jobb när de har ett körkort.

Your Driving Academy

Ghassan Majed Kadim

Mikail Topal

Hej alla! Jag vill prata om mitt yrke som trafiklärare och varför jag älskar det. Som trafiklärare får jag påverka och forma nästa generation av förare. Det bästa är att jag kan lära ut trafiksäkerhet och hjälpa elever att bli trygga och kompetenta förare. Mötet med människor från olika bakgrunder och åldrar är spännande, och att se elever utvecklas och bli självsäkra förare ger mig stor tillfredsställelse. Dessutom bidrar jag till att skapa en säkrare trafikmiljö och minska olyckor. Tack för er uppmärksamhet!
Your Driving Academy

SAFOORA

Jag är en person som älskar mitt yrke och brinner extra mycket för pedagogik. Mitt sätt att lära är just att ge dem rätta verktygen till elever så att de ska kunna utvecklas på ett roligt och enkelt sätt. I bilen är jag och eleven ett team som tillsammans kämpar för att uppnå våra mål. Jag eftersträvar att få välutbildade & trygga förare ute i trafiken.

Safoora

Your Driving Academy

Boka din
testlektion idag

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

(Vi kör manuell/elbil)

*Vi har körlektioner även kvällar&helger

R (96) 1

Våra fordon

Your Driving Academy körskola på jobbet

× Chatta med oss