fbpx
Trafikskola i Stockholm

Hej! Kul att du hittade till oss!

Ett körkort kan bli din frihet och din framgång, med denna kurs kan du få enkla tips, knep och råd som kan göra dina körlektioner på skolan eller privat mer effektiva.

Navid Qazi

Navid Qazi heter jag och jag har varit egenföretagare sen 2016. Jag började som lärare 2013 och det är fantastiskt hur många elever som har tagit körkort hos mig, merparten (80%) har tagit sitt körkort på första försöket.

Jag har behörighet i Risk1, Risk2, utökad B-behörighet, introduktionsutbildning samt  körlektioner i bilen (manuell/automat), 2019 utbildade jag mig till utbildningsledare.

Redan i början av detta yrke visste jag direkt att detta är något jag vill hålla på med.

Det jag har kommit fram till är att djupinlärning  är den viktiga kryddan för en ansvarfull bilkörning och att låta eleven ägna sig åt självvärdering. Baserat på min kunskap, erfarenhet och den framgång jag haft i bilen med mina elever  känner jag att jag kan utveckla B-körkortutbildningen och integrera den in till 2020 vilket har lett till att jag har även skapat webkurs där körlektioner du har blir  effektivare oavsett om du har dem hemma eller på körskolan.

Jag brinner för att skapa möjligheten för dig att genom enkla steg ta dig fram i din strävan till att bli en bra förare även att hjälpa dig att bli en ansvarsfull och trygg förare, inom snar framtid ska du sitta i din bil och njuta av din resa med vinden i håret, med detta önskar jag dig lycka till med ditt körkort!

Navid Qazi

Your Driving Academy

IMG-20200829-WA0009

Jag älskar att jobba som körlärare, man möter trevliga människor med ett tydligt mål. Det är kul att kunna hjälpa dem med att bli en trygg förare, som även har lättare att få ett jobb när de har ett körkort.

Ghassan Majed Kadim

Your Driving Academy

Your Driving Academy körskola på jobbet