fbpx ...

Handledarutbildning Stockholm:

Vi erbjuder aktiv handledarutbildning i Stockholm. Syftet med denna utbildning är att lära dig
att anpassa din undervisning samt få kunskaper inom de olika metoder som finns. I denna utbildning kommer vi att ge dig användbara tips och tricks så att du enkelt kan vägleda din elev och förbättra körvanor och beteenden. Vår handledarutbildning i Stockholm kommer att innehålla av en omfattande guide om hur man gör en planering för övningskörning, hur man optimerar övningarna och hur man kan göra för att vässa kompetensen. Vi använder olika hjälpmedel och som ger dig många smarta metoder att använda dig av. Allt är i enlighet med svenska transportstyrelsens riktlinjer. Du får en viktig inblick i trafikregler och trafiksäkerhet och en chans att ställ frågor. Ett bra utbyte mellan handledare och instruktör kommer att avsevärt förbättra elevens förmåga att lära sig och anpassa sina körbeteenden. Kursen är 3,5 h lång inkluderar planering, struktur och viktiga nyckelfaktorer för väg och fordonssäkerhet.

Krav på handledare i Stockholm:

Om du vill bli godkänd som handledare i Stockholm så måste du uppfylla dessa kriterier:

  • Personen måste ha fyllt 24 år
  • Personen ska ha ett giltigt körkort med minst fem års giltighetstid
  • Eleven du handleder måste ha lämplighetsintyg.
  • Studenten och handledaren ska genomgå en handledningskurs.
  • Övningskörningen får börja först efter att eleven nått 16 års ålder

Viktiga punkter att notera:

Den som vill bli handledare måste börja med introduktionslektioner. Dessa kommer att vara giltiga upp till 5 år från dess slutdatum. Din elev måste också ha slutfört en introduktionslektion. En handledare måste ansöka och få godkännande för varje student de vill handleda privat. Du kommer att behöva ansöka hos transportstyrelsen för att bli godkänd som handledare

Om en person övningsköra privat så måste handledaren;

  • Ha ett körkort
  • Du kommer att få en certifiering av en handledare som tillåter dig att handleda.
  • Din bokning via telefon eller via hemsidan.
  • Om du vill boka en handledareintroduktion i Stockholm så kontakta oss

Vilka vi är

Vi är en av Sveriges största trafikskolor och har funnits sedan år 2000. Vi erbjuder handledarutbildning i Stockholm som är anpassad efter Transportstyrelsens krav. Utbildningen ger dig kunskaper inom trafiksäkerhet, körteknik och körpsykologi. Dessutom får du lära dig att handleda andra i trafiken på ett säkert och effektivt sätt.

Vår utbildning är mycket uppskattad och vi har en låg studentavgift. Vi erbjuder också flexibla studietider så att du kan anpassa utbildningen efter dina egna behov.

Är du intresserad av att utbilda dig till trafikskollärare?

YDA Trafikskola erbjuder även utbildning till trafikskollärare. Utbildningen ger dig kunskaper inom trafiksäkerhet, körteknik och körpsykologi. Dessutom får du lära dig att undervisa andra i trafiken på ett säkert och effektivt sätt. Utbildningen är anpassad efter Transportstyrelsens krav och är mycket uppskattad. Vi erbjuder också flexibla studietider så att du kan anpassa utbildningen efter dina egna behov.

Vill du veta mer om vår utbildning till trafikskollärare? Kontakta oss på info@yda.se

 eller 070 722 30 77 så hjälper vi dig.

Boka dina tider med oss:

Du kan alltid boka din kurs från den angivna länken eller kontaktnumret vi har angett. Vårt team väntar på att ge dig all nödvändig information. Tillgänglighet för kursen kommer så snart som möjlig.

Boka Nu

Vi svarar så fort vi kan.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

× Chatta med oss