fbpx
Observera ny adress för Risk 1 och handledar kurser från 12/9 !!! Kurserna ska hålla på Artillerigatan 83, 11530 Stockholm

Handledarutbildning Stockholm:

Vi erbjuder aktiv handledarutbildning i Stockholm. Syftet med denna utbildning är att lära dig att anpassa din undervisning samt få kunskaper inom de olika metoder som finns. I denna utbildning kommer vi att ge dig användbara tips och tricks så att du enkelt kan vägleda din elev och förbättra körvanor och beteenden. Vår handledarutbildning i Stockholm kommer att innehålla av en omfattande guide om hur man gör en planering för övningskörning, hur man optimerar övningarna och hur man kan göra för att vässa kompetensen. Vi använder olika hjälpmedel och som ger dig många smarta metoder att använda dig av. Allt är i enlighet med svenska transportstyrelsens riktlinjer. Du får en viktig inblick i trafikregler och trafiksäkerhet och en chans att ställ frågor. Ett bra utbyte mellan handledare och instruktör kommer att avsevärt förbättra elevens förmåga att lära sig och anpassa sina körbeteenden. Kursen är 3,5 h lång inkluderar planering, struktur och viktiga nyckelfaktorer för väg och fordonssäkerhet.
Handledarutbildning

Krav på handledare i Stockholm:

Om du vill bli godkänd som handledare i Stockholm så måste du uppfylla dessa kriterier:

  • Personen måste ha fyllt 24 år
  • Personen ska ha ett giltigt körkort med minst fem års giltighetstid
  • Eleven du handleder måste ha lämplighetsintyg.
  • Studenten och handledaren ska genomgå en handledningskurs.
  • Övningskörningen får börja först efter att eleven nått 16 års ålder

Viktiga punkter att notera:

Den som vill bli handledare måste börja med introduktionslektioner. Dessa kommer att vara giltiga upp till 5 år från dess slutdatum. Din elev måste också ha slutfört en introduktionslektion. En handledare måste ansöka och få godkännande för varje student de vill handleda privat. Du kommer att behöva ansöka hos transportstyrelsen för att bli godkänd som handledare

Om en person övningsköra privat så måste handledaren;

  • Ha ett körkort
  • Du kommer att få en certifiering av en handledare som tillåter dig att handleda.
  • Din bokning via telefon eller via hemsidan.
  • Om du vill boka en handledareintroduktion i Stockholm så kontakta oss

Boka dina tider med oss:

Du kan alltid boka din kurs från den angivna länken eller kontaktnumret vi har angett. Vårt team väntar på att ge dig all nödvändig information. Tillgänglighet för kursen kommer så snart som möjlig.
Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ta kontakt med oss:

Om du har ett tajt schema och vill hantera din tid enligt dina behov så är en körskola i Stockholm det bästa valet för dig. YDA körskola är känd för att vara det första valet för människor i Stockholm på grund av sin kundservice och kvalitetskontroll. Du kan också utnyttja vår service genom att klicka på kontaktsidan. 

Vi erbjuder gärna våra tjänster.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

10% rabatt med denna kod:

GODJULYDA22

× Chatta med oss på Whatsapp