fbpx ...

Intensivkurs – Din Snabba Väg Till Körkortet

För många är drömmen om att äntligen få sitt körkort en av livets största önskningar. Att ha friheten att ta bilen när som helst och vart som helst är något som de flesta ser fram emot. Och om du vill nå det målet snabbt, kan en intensivkurs vara det rätta valet.

Vad är en Intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för körkort är ett koncentrerat utbildningsprogram som ger dig möjligheten att ta ditt körkort på mycket kort tid. Istället för att fördela dina körlektioner över flera månader eller till och med år, fokuserar en intensivkurs på att ge dig all nödvändig utbildning inom loppet av några veckor. Det är ett idealiskt alternativ för dem som behöver sitt körkort snabbt, oavsett om det är för arbete, studier eller personlig frihet.

9 725 kr

8,990 kr

Paket 1

Rekommenderat för dig som vill köra mycket hemma men vill börja grunderna på körskolan.

17 200 kr

15,990 kr

Paket 2

Rekommenderat för dig med god körvana.

26 625 kr

22,790 kr

Paket 3

Rekommenderat för dig med normal körvana.

Fördelar med Intensivkursen

  • Snabbhet: Det mest uppenbara skälet till att välja en intensivkurs är att du kan få ditt körkort betydligt snabbare än med en vanlig körkortsutbildning. Detta är särskilt användbart om du har bråttom att få ditt körkort för att kunna börja arbeta eller för att möjliggöra nya möjligheter.
  • Intensiv träning: Under en intensivkurs ägnar du dig i princip helt åt körkortsutbildningen. Detta intensiva fokus kan hjälpa dig att snabbt bygga upp dina färdigheter och självförtroende bakom ratten.
  • Kontinuitet: Genom att köra regelbundet och träna teorin dagligen minskar risken för att du glömmer vad du har lärt dig mellan lektionerna. Detta kan vara en stor fördel jämfört med traditionella körlektioner med längre mellanrum.

Vad ingår i en Intensivkurs för körkort?

En typisk intensivkurs omfattar två veckor med intensiv körning. Under denna tid kommer du att ha flera timmars körning varje dag, vanligtvis med en erfaren instruktör. Du kommer också att träna teorin parallellt, även om riskutbildning och uppkörning/teori vanligtvis inte ingår i priset. Var noga med att förstå vad som ingår i din kurs innan du bokar.

Vad kostar en Intensivkurs?

Kostnaden för en intensivkurs varierar beroende på ditt område och körskola. En cirkapris för en veckas intensivkurs med daglig körning ligger vanligtvis runt 4700 kronor. Om du väljer att köra under två veckor, kan priset vara ungefär 11 500 kronor eller mer.

Hur lång är en Intensivkurs?

Längden på din intensivkurs kommer att variera beroende på dina förkunskaper och körnivå. Innan du börjar kursen genomför du vanligtvis ett kunskapstest som hjälper instruktören att bedöma dina behov. Nybörjare kan behöva en längre kurs än de som redan har erfarenhet av att köra. Vissa körskolor erbjuder även möjligheten att boka en vecka i taget, vilket kan vara ett bra alternativ om du är osäker på hur mycket tid du behöver.

Oavsett om du väljer en intensivkurs eller en vanlig körkortsutbildning, är målet detsamma: att få ditt körkort och uppleva friheten och självständigheten som kommer med det. Tänk noggrant på dina behov, tid och budget när du väljer den bästa vägen för dig att nå ditt körkortsmål. Lycka till

× Chatta med oss