fbpx ...

Körskola Kungsholmen

Har du svårt att välja rätt körskola i Kungsholmen? Kan du inte bestämma dig för vilken som är bäst för dig? Vi kommer att göra det mycket enklare för dig. För jag förstår helt och hållet att det kan vara mycket frustrerande för dig att misslyckas med ett körprov. Så för att undvika det kan du kolla in vår körkurs. Vi har flexibla tider och är villiga att börja när du är redo. 

Anmäl dig till din första lektion nu! 

Under årens lopp har vi på YDA:s körskola i Kungsholmen upplevt alla typer av elever, från dem som aldrig suttit i förarsätet till dem som redan har några års erfarenhet av att köra fordon. Oavsett om du vill lära dig från grunden eller behöver vägledning inom vissa specifika områden eller om du vill bli en expert på att köra bil. Vi har strukturerat våra lektioner i enlighet med dina behov. Vår erfarenhet och din nyfikenhet kommer att bidra till din framgång. Att bli inskriven på YDA handlar inte bara om utmärkta lärare och begripliga kurser eller vänliga instruktörer, utan det handlar om att lära sig konsten att köra i de mest pålitliga och ledande förskolorna i Kungsholmen. Vi svarar på alla dina frågor före och efter kursen.

YDA 2

Varför du bör välja en körkurs:

Det finns många anledningar att gå en körkurs eftersom den kan vara en stor livräddare för dig i det långa loppet. De som har gått en bra körkurs har störst sannolikhet att klara körprovet. Dessutom är risken att råka ut för en olycka mindre.

 

Bättre säkerhet?

Det finns många anledningar att gå en körkurs eftersom den kan vara en stor livräddare för dig i det långa loppet. De som har gått en bra körkurs har störst sannolikhet att klara körprovet. Dessutom är risken att råka ut för en olycka mindre.

Sänka försäkrings avgifterna

Besättningen kommer att ägna sin tid och sina ansträngningar åt att ge våra studenter den bästa servicen. Vi hjälper dig att göra dessa kurser kostnadseffektiva för dig själv. Vi ser till att du får en enkel och trevlig upplevelse på vår körskola på Östermalm.

Lär dig något nytt:

YDA trafikskola Kungsholmen har lärt människor att köra bil i många år. Vi har kört många kilometer och timmar. Vi har hjälpt många elever att lära sig att köra bil och att ta kontroll över sin tid och att ta sig till den önskade resan på egen hand.

Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss:

Kurserna på körskolan i Kungsholmen som vi erbjuder är de mest kostnadseffektiva och begripliga. De hjälper dig att klara ditt prov och behärska körningen. Instruktörerna hjälper dig att öka din säkerhet genom att lära dig de regler och bestämmelser som fastställts av staten. Hos oss får du en upplevelse för hela livet. Så vänta inte längre med att kontakta oss. 

Besök vår webbplats och fyll i de uppgifter som krävs i formuläret. 

Eller 

Ring oss på numret så ordnar vi ett snabbt möte med våra kunniga körningsexperter.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Sommarerbjudande

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss