fbpx ...

Körskola Östermalm

Föraren på motorvägen är säker när han inte läser skyltarna, utan när han följer dem. 

– Aiden Wilson Vi kan inte förhindra att en trafikskada inträffar, men vi kan vidta förebyggande åtgärder för att undvika den. Du måste hålla det lugnt, bli inte överväldigad av adrenalinkicken. I så fall räddar du många liv och även dig själv. Om du är osäker måste du gå en ordentlig körkurs som lär dig att köra säkert i trafiken. Enligt WHO beror mer än 50 % av trafikolyckorna på sårbara förare, cyklister eller andra förare av fordon. När du känner till dessa fakta är det viktigare att delta i en körlektion hos en pålitlig körskola på Östermalm som lär ut grunderna för bilkörning.

Vi är alla medvetna om att trafikolyckor orsakar stora ekonomiska förluster för många familjer, samhällen och hela nationen. Människor förlorar också sina familjemedlemmar på grund av detta. Så du kan förhindra allt detta genom att anmäla dig till en ordentlig körlektion på Östermalm. Vi är en onlinebaserad körtjänst som är verksam på Östermalm och även i andra områden. Du kan anmäla dig redan nu eftersom vårt team är villigt att ge dig första prioritet och kommer att ordna en snabb session enligt din önskade tid.

YDA

Varför du bör överväga oss:

YDA  fungerar som en onlinetjänst och hjälper sina många studenter här ute med ett kompetent team av instruktörer. Vi kommer att ge dig många skäl till varför du måste välja oss som förstahandsval som körskola.

 

Vi är redo och väntar:

Vi ägnar vår fulla uppmärksamhet åt våra kunder, så det finns ingen längre väntan på att bli inskriven i körkursen. Vi är mer än villiga och redo att påbörja din frestande körresa tillsammans. Vi ökar din säkerhet och din retention när det gäller körning. 

Exceptionell kundservice:

Besättningen kommer att ägna sin tid och sina ansträngningar åt att ge våra studenter den bästa servicen. Vi hjälper dig att göra dessa kurser kostnadseffektiva för dig själv. Vi ser till att du får en enkel och trevlig upplevelse på vår körskola på Östermalm.

Ta del av nödvändiga uppgifter:

Vi utformar vår kurs så att den inte blir en börda för dig. Du kommer lätt att smälta hela innehållet på ett bättre sätt och du kommer att kunna replikera det på vägen. Vi försöker göra det snabbt och bekvämt.

Vi är en körskola med lång erfarenhet och vi har ett stort utbud av kurser. Vi har ett personligt och familjärt ställe med en mycket hög kvalitet.

Vi är en körskola i Östermalm som erbjuder körlektioner. Vi har körlektioner för alla nivåer, från nybörjare till mer erfarna körare. Vi erbjuder även körkurser för privatpersoner och företag. Vi har körlektioner på svenska och engelska.

Körskolan i Östermalm ligger i centrala Stockholm, nära tunnelbana och bussar. Vi har flera parkeringsplatser i närheten. 

En pålitlig tjänst:

Om du läser kommentarerna på webbplatsen kommer du att se att godkännandegraden är en av de högsta på Östermalm. Vi har etablerat oss som den ledande anläggningen tack vare vår ärlighet och pålitlighet. Kunderna litar på vår service och den hjälp vi gav dem under kursen. Deras förtroende har gjort oss till vad vi är nu.

Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ta kontakt med oss:

Om du vill nå ditt mål kan du använda dig av vår erfarenhet och expertis, eftersom vi utformar innehållet i varje enskilt fall med dina behov i åtanke. Om du är en kvalificerad förare eller om du vill sätta din fot på pedalen för första gången så behöver du inte leta längre. Du har kommit helt rätt.

Kontakta oss nu och detta kommer att bli den bästa investeringen du någonsin gjort.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss