fbpx ...

Trafikskola Odenplan

Visste du att 3 % av bruttonationalprodukten i de flesta länder går åt till att hantera fel i vägtrafiken? 

Den här typen av händelser inträffar när de flesta förare inte har rätt attityd och etikett när de kör. Med rätt kunskaper och färdigheter ökar sannolikheten för färre trafikolyckor och färre skador. 

Om du vill förbättra  din kärnkompetens eller starta din körresa rekommenderas det  att gå våra trafikskola  på Odenplan. Du kommer att lära dig ridningens grunder genom att lära dig teorier och öva på avancerade körprov. Så om du är redo för den spännande resan, följ med oss till slutet för att få alla svar. 

yda1

Varför körskolor är så viktiga:

Genom att köra bil lär du dig omfattande färdigheter som du kan behöva under hela ditt liv. På Trafikskola Odenplan ser vi till att du lär dig alla möjliga körtekniker som kommer att hjälpa dig i framtiden.

 

VERKSAMHETEN KOMMER ATT UPPFYLLA KRAVEN PÅ TRAFIKSÄKERHET :

de mest framgångsrika företagen är körning den viktigaste delen av yrkesutbildningen. Företag måste ha en grundläggande körkurs som lär ut grunderna åtminstone för att minimera risken för olyckor.

Det blir en investering:

Grundläggande grunder om körning kan vara en intensiv investering för många av er. Om du hör till medelklassen är försäkringar ett av de största problemen när det gäller pengar. På många områden hjälper en bra körkurs dig alltså att minimera försäkrings toppen och hjälpa dig att spara pengar.

Få viktiga färdigheter:

En kurs är mer än att bara sitta bakom ratten. Det finns en mängd faktorer som du måste tänka på innan du kör. Vi lär dig mer än att bara få fordonet att röra sig. Körkurser utformade enligt dessa faktorer med dessa faktorer i åtanke, vi kommer att täcka allt som är viktigt för att hålla dig säker på vägen. Eftersom din säkerhet är vår högsta prioritet.

I allmänhet minimerar en körskola risken för att hamna i problem med ditt fordon. Om du har rätt saker och utbildning i trafiksäkerhet är vägen säker för dig och för alla runt omkring dig. Dessutom är det värdefullt för både företag och verksamheter, för när man har rätt kunskap om trafikregler och trafiksäkerhet blir skadorna på verksamheten färre. Vi kan inte säga att det kan vara ett permanent förebyggande arbete, men vi kan minska risken för detta.
 
Vi är en trafikskola som drivs av yrkesverksamma trafiklärare. Vi har lång erfarenhet av att undervisa i trafik och vi vet vilka ämnen som är viktiga för att du ska kunna köra säkert i trafiken. Vi har ett stort utbud av kurser och vi erbjuder allt från A1 till BE. Vi har också körkortsförberedande kurser. Vi ligger centralt i Stockholm och vi har flera moderna lokaler. Vi erbjuder även privatlektioner.
 

Mindre risk för skador:

På tal om säkerhet, en välutbildad förare gör vägen säkrare för alla runt omkring honom. De har mindre chans att skada sig själva i första hand. Kör Kurserna kommer att undanröja den dåliga kör skickligheten genom att vägleda dem i rätt riktning. Instruktörerna hjälper dig att träna rätt teknik för att undvika olyckor.

Boka din första session nu!

Vi informerar dig om fördelarna med körskola. Jag är säker på att du förstår varför du behöver en körkurs. Om du är villig att ge detta en chans så gör du rätt. Besök vår webbplats och fyll i ett kort formulär så ordnar vi ett snabbt möte för dig i Odenplan.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss