fbpx ...

Intensivkörkort är ett speciellt körkort som ger dig möjligheten att ta ditt körkort på ett par dagar. Det kan vara ett bra alternativ för dig som inte har mycket tid eller som vill ta körkortet så fort som möjligt. För att ta det krävs det att du har ett giltigt körkortstillstånd och att du har haft tillräckligt med körtid. I de flesta fall kommer du också att behöva ta en teoriprövning för att få körkortet.

Det är designat för dem som vill erhålla sitt körkort snabbt. Strukturen och innehållet i kursen kan variera beroende på land och körkortsskola som erbjuder den.

Vad kostar en intensivkurs för körkort?

Priset för en intensivkurs för körkort varierar beroende på många faktorer, såsom geografiskt läge, skolans rykte och kvalitet på utbildningen, samt antalet lektioner som erbjuds. En intensivkurs kan kosta någonstans mellan 5000-20 000 kronor eller mer, men det är bäst att undersöka och jämföra priser från flera olika körkortsskolor för att hitta det mest prisvärda alternativet.

Körkort priser 2022 i Stockholm

En intensivkurs för körkort i Stockholm innebär att du tar flera körlektioner på kortare tid jämfört med traditionella metoder för att snabbare få ditt körkort. Kursen är anpassad för personer som önskar erhålla sitt körkort snabbt och ofta innebär en kombination av teori- och praktiska körlektioner. Strukturen och innehållet i kursen kan variera mellan olika körkortsskolor i Stockholm, så det är viktigt att undersöka och jämföra olika alternativ för att hitta en som passar dina behov och budget.

Det finns många skäl varför man kan välja YDA Trafikskola för en intensivkurs för körkort, inklusive:

  1. Erfarna instruktörer: YDA har erfarna instruktörer med god kunskap och erfarenhet inom bilkörning och trafikregler.

  2. Effektiv utbildning: YDA strävar efter att erbjuda effektiva och kvalitativa körlektioner för att hjälpa eleverna att snabbt och säkert erhålla sitt körkort.

  3. God kundservice: YDA har en god kundservice med personal som är hjälpsam och tillgänglig för att besvara frågor och hjälpa eleverna genom hela processen.

  4. Modern utbildningsteknologi: YDA använder modern teknologi för att erbjuda en effektiv och minnesvärd läroprocess, inklusive virtuella körlektioner och interaktiva teorilektioner.

  5. Bekväma och säkra körbilar: YDA erbjuder moderna och säkra körbilar som är anpassade för körlektioner och förberedelse inför körprovet.

    Kontakta Oss Idag !

Stack of coins with Sweden flag on USA America dollar banknotes.

Utöver dessa listor behöver du naturligtvis körlektioner,  med körteori och praktisk övning kommer du långt i din körutbildning.

Vi på YDA, din trafikskola i Stockholm erbjuder kurspaket för personer som vill ta körkort. Våra körkortspaket innehåller ofta kursmaterial, teoribildning, online-resurser som Elevcentral, riskutbildning och ett visst antal körlektioner.

Att köra bil är en dröm för många och mardröm för vissa som fruktar att gå för det eftersom det verkar vara mycket svårt. Det är dock inte en raketvetenskap och vem som helst kan lära sig det. YDA körlektioner för alla som vill lära sig grunderna i körning. Vi hoppas att du snart kommer att köra felfritt på gatorna. 🚗

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss