fbpx ...

Vet du hur mycket det kostar att ta körkort?

Att ta körkort är en viktig milstolpe i ditt liv.

Det kan ge dig nya möjligheter att pendla till jobbet, ägna dig åt hobbies eller resa runt i Europa. Det är ett viktigt steg som innebär en helt ny nivå av frihet och säkerhet.  I den här artikeln beskriver vi de olika delarna av hur mycket du behöver investera för att få ett B-körkort. Vilka fasta körkorts priser gäller 2022

Körkort priser 2022 i Stockholm

Körkort priser 2022 varierar beroende på hur snabbt du lär dig, men för vissa tar det längre tid. Vissa delar kan vara lättare att lära sig än andra. Det beror också på om du studerar, arbetar, eller har all tid för att genomföra alla steg och hur snabbt du kan genomföra dem.

När du jämför Körlektion priser bör du tänka långsiktigt och se till att lektionerna är av hög kvalitet både när det gäller struktur och innehåll. Om en körskola är medlem i STR kan du vara säker på att den är trygg och säker. Fördelen med att välja körkortsutbildning för STR anslutna medlemmar körskolor är att du får extra hjälp av olika digitala medel för körkort. När du tar lektioner med en STR-körinstruktör kan du vara säker på att din instruktör har möjlighet att delta i onlinekurser, seminarier och utbildningstillfällen för att lära dig ännu bättre.

Detta innebär att du som studerar kommer att njuta av de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Körkort priser

Utöver dessa listor behöver du naturligtvis körlektioner,  med körteori och praktisk övning kommer du långt i din körutbildning.

Vi på YDA, din trafikskola i Stockholm erbjuder kurspaket för personer som vill ta körkort. Våra körkortspaket innehåller ofta kursmaterial, teoribildning, online-resurser som Elevcentral, riskutbildning och ett visst antal körlektioner.

Att köra bil är en dröm för många och mardröm för vissa som fruktar att gå för det eftersom det verkar vara mycket svårt. Det är dock inte en raketvetenskap och vem som helst kan lära sig det. YDA körlektioner för alla som vill lära sig grunderna i körning. Vi hoppas att du snart kommer att köra felfritt på gatorna. 🚗

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss