fbpx ...

Riskettan och Risktvåan

Välkommen till YDA Trafikskola - Din väg till En Säker Körning!

Eftersom din säkerhet på vägarna är vår främsta prioritet, erbjuder YDA Trafikskola omfattande Risk 1 och Risk 2 kurser för att rusta dig med de färdigheter och kunskaper som krävs för att navigera genom dagens trafik. Vi strävar efter att göra din körutbildning både lärorik och bekväm.

Denna intensiva kurs fokuserar på att öka din medvetenhet om trafiksituationer och utveckla färdigheter för att hantera dem på ett säkert sätt. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom teoretisk undervisning, praktiska övningar och diskussioner för att säkerställa att du är redo för dagens komplexa trafikmiljö.

Vad du kan förvänta dig av riskettan hos oss på YDA Trafikskola:

  1. Hantering av distraktionsfaktorer: Vi fokuserar på att förstå hur olika distraktionsmoment påverkar dig som förare. Vi diskuterar exempelvis farorna med att ha medpassagerare, använda mobiltelefon under körning samt effekterna av stress och trötthet.

  1. Regler kring rattfylleri, droger och trötthet: Vi går igenom de strikta reglerna som gäller för alkohol- och drogpåverkan vid körning. Dessutom tar vi upp vikten av att vara utvilad och alert bakom ratten för att undvika farliga situationer.

  1. Påverkan av attityder och beteenden: Vi utforskar hur attityder och beteenden kan påverka din körning. Genom att bli medveten om dina egna tankemönster och handlingar kan du utveckla en mer säker och ansvarsfull förarroll.

  1. Statistik och olycksrisker för olika demografiska grupper: Vi analyserar statistik och olycksbenägenhet hos olika demografiska grupper, såsom kön och ålder. Detta ger dig en bredare förståelse för vilka riskfaktorer som kan vara mer framträdande hos vissa grupper och hur man kan undvika dem.

  2. Risker och hur de kan undvikas: Vi identifierar specifika risker i trafiken och fokuserar på att ge dig verktyg och strategier för att minimera dessa risker. Genom att lära dig om farliga situationer och hur man agerar proaktivt kan du ta kontroll över din egen säkerhet och skydda dig själv och andra trafikanter.

Risk-2-Risktvaan-1 (1)
woman-instructor-with-checklist-car-driving-school-man-teaching-lady-drive-vehicle)

Viktig information om riskettan i Stockholm:

  • Obligatorisk för B-körkort: Riskettan är en obligatorisk utbildning för dem som planerar att ta B-körkort. Utbildningen är giltig i fem år, så det är viktigt att du tar ditt körkort inom den tidsramen.

  • Prisvärt erbjudande: För endast 450 kr per deltagare (ord. pris 1199 kr) kan du ta del av vår kvalitativa riskettan i Stockholm. Vi erbjuder även möjligheten att betala via Bankgiro eller Swish samt räntefri avbetalning upp till 24 månader genom Resurs Bank.

  • Bokning och avbokning: Din bokning blir bindande när den muntligt eller via vår hemsida bekräftas.

  • Kontakta oss: För att boka riskettan i Stockholm eller om du har några frågor, kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan även boka direkt via vår e-handel på vår hemsida.

Kontakta oss:

Boka Risk 1 ELLER Riskettan enkelt och smidigt. Du klickar på länken, så kommer du
direkt till kontaktsidan. Där kan du kontakta vårt team för att boka din plats.

Vårt mål på YDA Trafikskola är att erbjuda en högkvalitativ riskettan i Stockholm som överträffar dina förväntningar. Genom att delta i vår utbildning kommer du att utveckla en djupare förståelse för trafiksäkerhet och lära dig att agera ansvarsfullt på vägarna. Ta det första steget mot att bli en säker förare och boka riskettan hos oss på YDA Trafikskola idag!

Boka Nu

Vi svarar så fort vi kan.

Trafikskolan YDAs elev omdömen

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

× Chatta med oss