fbpx
Observera ny adress för Risk 1 och handledar kurser från 12/9 !!! Kurserna ska hålla på Artillerigatan 83, 11530 Stockholm

Trafikskola Stockholm

Att köra bil är den mest avgörande färdigheten som alla måste behärska. En liten slarvig rörelse kan resultera i allvarliga komplikationer. Ungefär 50 miljoner människor har drabbats av skador. Därför är det viktigt att ta ordentliga lektioner från en auktoriserad trafikskola. I det fallet är vi verksamma i flera områden i Stockholm. Det spelar ingen roll om du är en ny förare eller om du har kört bil i flera år, vi är redo att ge dig en nystart.
Trafikskola-Stockholm
En trafikskola ger dig självförtroende och komfort när du sitter bakom ratten. Du får ett lugnt sinne och kan fatta beslut när du är ute på vägarna. Du kanske har tänkt ”Varför är en trafikskola nödvändig?” Vi ger dig 4 praktiska och påtagliga skäl att gå till en trafikskola i Stockholm.

Skapa självsäkra förare

Den exponering du får på trafikskolan i Stockholm kommer att hjälpa dig att bli säkrare när du kör. Som ett resultat av detta kommer risken för olyckor och skador att minska. Du kan också kontrollera dina tider och pendla och kan utnyttja autonomi.

Hjälper till med försäkringar

Försäkringar är den största frågan som ni alla har ställts inför nu eller tidigare. Det är svårt att kontrollera försäkringspremien på grund av många orsaker. Men en trafikskola kan hjälpa dig med försäkringen. En trafikskola och körkurs i Stockholm kan hjälpa dig att minska dina försäkringspriser.

Mindre risk för olyckor

En välutbildad förare från en trafikskola i Stockholm är mindre benägen att råka ut för olyckor eftersom de känner till trafikregler, korrekt parkeringsteknik och generellt sett är mer ansvarsfulla förare. Trafikskolan i Stockholm ger goda attityder till förare så att de kan undvika dåliga beteenden på vägen.

Lär dig lagarna

Okunskap om statens lagar är ett brott. Det finns ingen ursäkt om du vill bekanta dig med de statliga trafikreglerna. Varje stad har sina egna regler. Det är därför YDA:s trafikskola i Stockholm kommer att ge dig full hjälp med att lära dig de grundläggande lagarna så att du kan undvika trafikförseelser.  
Fyll i ditt meddelande och dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Kontakta oss nu

En välutbildad förare från en välrenommerad trafikskola kan göra vägen säker för alla och för sig själv. Om du funderar på att gå en körkurs är YDA trafikskola i Stockholm det bästa valet för dig. Vår personal kan svara på alla dina frågor.

Du kan kontakta oss nu genom att besöka vår webbplats eller ringa oss ett snabbt samtal.

Vi hjälper studenter i Stockholm och närmsta områden,

badge

Vi är Silver medlemmar i STR

Fördelen med att välja trafikskola för STR-medlemmar är att du får extra stöd av olika digitala medel för körkort. När du tar körlektioner hos en STR trafiklärare kan du vara säker på att läraren har möjlighet att gå onlinekurser, seminarier och utbildningar för att bli ännu bättre på jobbet.
Det betyder att du som student får de bästa förutsättningarna när du tar ditt körkort.

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

Prova på en test lektion med oss på 60 min. Vi ger dig tips och råd samt hjälper dig planera din utbildning på bästa sätt efter lektionen. 

395 kr

895 kr

× Chatta med oss