fbpx ...

Vad kostar en körlektion i Stockholm?

Priset för en körlektion i Stockholm kan variera beroende på vilken trafikskola du väljer och vilken typ av lektion du vill ha. En genomsnittlig pris för en körlektion i Stockholm ligger på cirka 500-700 kronor per timme, men det finns skolor som erbjuder lektioner till lägre eller högre priser.

Det kan vara bra att jämföra priser hos olika skolor och att fråga efter rabatter eller speciella erbjudanden. Många skolor erbjuder också olika paket med flera körlektioner till ett reducerat pris.

Det är också viktigt att komma ihåg att priset för en körlektion inte bara inkluderar kostnaden för lektionen själv, utan också eventuella resor till och från körbanan och eventuella andra kostnader som till exempel materialavgifter. Se till att du får en kostnadsöversikt innan du bokar en lektion så att du vet vad du kan förvänta dig att betala.

Du kan börja köra på trafikskola när du har fyllt 16 år och har en giltig körkortsbehörighet. Körkortsbehörigheten beror på vilken typ av körkort du vill ta, men vanligtvis kan du börja köra på trafikskola när du har fyllt 16 år och ska ta körkort för personbil eller motorcykel, eller när du har fyllt 18 år och ska ta körkort för tung lastbil eller buss.

Det kan vara bra att börja köra på trafikskola några månader innan du fyller 16 år, så att du har tillräckligt med tid att få den praktiska körundervisningen som krävs innan du kan göra körprovet. Om du är nybörjare och aldrig har kört bil tidigare kan det vara bra att börja med teorilektioner först, så att du får en grundläggande förståelse för trafikregler och säkerhet.

Det är också viktigt att du har giltigt körkort för den kategori du ska köra i. Detta innebär att du måste ha klarat körkortsteoriprovet innan du kan börja köra på trafikskola. Körkortsteoriprovet kan du ta på Trafikverket eller på en auktoriserad körkortsutbildare.

group of smiling students with tablet pc

Vi på YDA, din trafikskola i Stockholm erbjuder kurspaket för personer som vill ta körkort. Det är dock inte en raketvetenskap och vem som helst kan lära sig det. YDA körlektioner för alla som vill lära sig grunderna i körning. Vi hoppas att du snart kommer att köra felfritt på gatorna.

Utöver dessa listor behöver du naturligtvis körlektioner,  med körteori och praktisk övning kommer du långt i din körutbildning.

Vi på YDA, din trafikskola i Stockholm erbjuder kurspaket för personer som vill ta körkort. Våra körkortspaket innehåller ofta kursmaterial, teoribildning, online-resurser som Elevcentral, riskutbildning och ett visst antal körlektioner.

Att köra bil är en dröm för många och mardröm för vissa som fruktar att gå för det eftersom det verkar vara mycket svårt. Det är dock inte en raketvetenskap och vem som helst kan lära sig det. YDA körlektioner för alla som vill lära sig grunderna i körning. Vi hoppas att du snart kommer att köra felfritt på gatorna. 🚗

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss