fbpx ...

Intensivkurs Körkort hos YDA Trafikskola

Om du är ivrig att få ditt körkort så snabbt som möjligt, är en intensivkurs hos YDA Trafikskola det perfekta valet för dig. Våra intensivkurser sträcker sig vanligtvis över två veckor och är designade för att ge dig en komprimerad och effektiv övnings- och teoritid. Detta format är idealiskt för att snabba på processen att bli körklar.

Vad innebär en intensivkurs i körning?

Each intensive course at YDA Trafikskola is uniquely designed to suit the specific needs of our students. The aim of the course is to give you the opportunity to intensively practice both driving and theory during a short period, which provides a more efficient route to the driver’s license compared to sporadic practice over a longer period. This type of course is especially valuable if you quickly need a driver’s license for, for example, a new job

Book Course Today

Intensivutbildning jämfört med traditionell körkortsutbildning

Skillnaderna mellan en intensivkurs och traditionell körkortsutbildning är tydliga, och båda formaten har sina för- och nackdelar. På YDA Trafikskola prioriterar vi att informera om de olika alternativen för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina behov.

Fördelar med intensivkurs:

  • Snabbare väg till körkortet.
  • Idealisk för dig som redan har viss erfarenhet och vill öka intensiteten.
  • Fullt fokus på körkortsmålet under kursperioden.

Fördelar med traditionell körkortsutbildning:

  • Lär dig i din egen takt.
  • Flexibilitet att balansera studier, arbete och fritid.
  • Mindre ekonomiskt utlägg på en gång.

Nackdelar med traditionell körkortsutbildning:

  • Risk för att glömma vad du lärt dig mellan lektionerna.
  • Kan bli dyrare över tid.

Vad ingår i YDA Trafikskolas intensivkurs?

Vår intensivkurs erbjuder dig möjligheten att öva körning intensivt, med daglig körning under ledning av våra erfarna instruktörer. Kursen omfattar även teori, dock ingår inte riskutbildning eller uppkörning/teoriprov automatiskt.

Kontakta Oss

Kostnad för en intensivkurs

Priset för en intensivkurs varierar beroende på längd och innehåll, men YDA Trafikskola strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för att göra ditt körkortsäventyr så tillgängligt som möjligt.

Hur lång tid tar en intensivkurs?

Längden på din intensivkurs anpassas efter dina förkunskaper och behov. Vi börjar med ett kunskapstest för att skräddarsy kursen efter dig. Detta gör YDA Trafikskola till ett flexibelt val för alla, oavsett tidigare erfarenhet. 

YDA Trafikskola är dedikerad till att hjälpa dig nå ditt mål att få körkort på det sätt som passar dig bäst. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka din plats i en av våra eftertraktade intensivkurser.

Utöver dessa listor behöver du naturligtvis körlektioner,  med körteori och praktisk övning kommer du långt i din körutbildning.

Vi på YDA, din trafikskola i Stockholm erbjuder kurspaket för personer som vill ta körkort. Våra körkortspaket innehåller ofta kursmaterial, teoribildning, online-resurser som Elevcentral, riskutbildning och ett visst antal körlektioner.

Att köra bil är en dröm för många och mardröm för vissa som fruktar att gå för det eftersom det verkar vara mycket svårt. Det är dock inte en raketvetenskap och vem som helst kan lära sig det. YDA körlektioner för alla som vill lära sig grunderna i körning. Vi hoppas att du snart kommer att köra felfritt på gatorna. 🚗

Specialerbjudande

Osäker på hur bra du är på att köra bil?

SEK 447/60 min

Boka din första körlektion med 60% rabatt – endast 395 kr (ord. pris 895 kr)

395 kr

895 kr

× Chatta med oss